תוצאות מוזרות של בדיקת בטא ופרוגסטרון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/09/2019 | 20:18 | מאת: אנונימי

שלום, אחרי טיפול באיקקלומין+אוביטרל הביוץ תוזמן ל13.9 יום שישי בערב! היום בבוקר עשיתי בדיקת דם ויצא בטא-שלילי פרוגסטרון-58 נאמר לי שהתוצאות מוזרות כי מצד אחד בטא שלילי אך מצד שני פרוגסטרון גבוה.. לא לקחתי נרות או תמיכה רק כדור אסטרופם פעם ביום.. ייעצו לי לחזור על בדיקת דם ואולטרסאונד ביום ראשון! אשמח לדעת מה יכול לגרום לזה?האם יכול להיות שהבדיקה בוצעה מוקדם ועוד יש סיכוי להיריון? חשוב לציין שבמעקב זקיקים 4 ימים אחרי הביוץ נאמר לי על ציסטה לא מזיקה באזור האגן..אולי יש קשר? תודה רבה על המענה הזמין והסיוע!!

לא הבנתי מה מוזר. הפרוגסטרון משקף את תפקוד הגופיף הצהוב ובדיקת הבטא את השתרשות העובר. בשלב מוקדם אין בהכרח קשר. אם יש ספק תמיד כדאי לחזור על בדיקת הבטא.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית