צילום רחם................

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/09/2019 | 00:23 | מאת: מלי

שלום, הריון אקטופי לפני 10 חודשים שבסופו כרתו לי חצוצרה,מנסה להרות חצי שנה ללא הצלחה. מתכוונת לפנות לרופא פריון, ביצעתי בדיקות הורמונליות שיצאו תקינות חוץ מבלוטת התריס שכרגע התחלתי טיפול תרופתי לאיזוןהבלוטה ובדיקת זרע שלפי הרופא נשים לא קיימת בעיה משמעותית בזרע. האם מומלץ לעשות צילום רחם למרות שבניתוח נצפה רחם וחצוצרה שנייה תקינה,ללא חשש לאנדומטריוזיס ואגן תקין? קצת חוששת מהבדיקה אך רוצה לזרז תהליכים ולהכנס להריון בהקדם.תודה

לא רואה צורך או תועלת בצילום רחם עם בלפרוסקופיה החצוצרה נראתה לאחרונה תקינה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית