פרופיל הורמונלי ואי כניסה להריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/09/2019 | 11:57 | מאת: דיאנה

שלום, אני בת 26 מנסה להרות כמעט שנתיים ללא הצלחה.. נשלחתי לביצוע בדיקות פרופיל הורמונלי ביום ה 3 של המחזור.. אציין כי רופאת הנשים ביצעה לי אולטסאונד ואמרה שיש זקיקים מרובים בשחלות.. וזה יכול להעיד על שחלות פוליציסטיות.. אבל ניתן לקבוע זאת רק ע"י פרופיל הורמונלי. בנוסף אני מקבלת ווסת ללא בעיה כל חודש בין 29 ל 32 יום.. מצ" ב תוצאות בדיקות הדם

17/09/2019 | 12:01 | מאת: דיאנה

מצטערת ניסיתי להעלות תמונה עם תוצאות בדיקות הדם אך ללא הצלחה.. ארשום כאן את התוצאות: פרולקטין 724 LH 5.7 FSH 7.0 אסטרדיול 127.0 פרוגסטרון 1.7 הידרואקספרוגסטרון 1.77

בדיקת אולטראסאונד יכולה לאבחן שחלות פולציסטיות, אך נחוצים תסמינים נוספים על מנת לאבחן את "תסמונת השחלות הפוליציסטיות." מאחר והמחזורים שלך סדירים והפרופיל ההורמונלי שלך תקין (למעט הפרולקטין שמעט גבוה, וכדאי לחזור עליו בצום ולאחר שלוש שעות ערות), לא נראה שאת סובלת מ"תסמונת השחלות הפוליציסטיות."

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית