הקוו השני במקלוני הביוץ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/09/2019 | 10:53 | מאת: לימור

שלום לך. בדקתי כל ערב אחת ליממה עם מקלוני ביוץ יום חמישי האחרון בערב פס שני חלש שבקושי רואים שישי-הפס התחזק אבל עדיין לא היה בעוצמה דומה לראשון(זה מה שרשום בהוראות כדי לזהות עלית LHׂׂ).הוא היה לצורך העניין שני שליש 2/3 עוצמה מהראשון. זה בדיוק מה שהיה בשבת בערב ואתמול ראשון בערב הוא נחלש ולצורך העניין היה רק 1/3 עוצמה אני לא יודעת איך להתייחס למימצאים האלה האם להתייחס לערב הראשון שבו זה הגיע לעוצמתו המקסימלית כערב שבו התרחשה העליה ברמת LH למרות שזה הגיע רק כאמור ל2/3 עוצמה מהראשון ואז בעצם לא היה צריך להמשיך לבדוק? האם זה שקיימתי יחסים בשבת בבוקר ואתמול ראשון בבוקר לפי המימצאים הנ"ל זה"מספיק"כדי להתעבר? תודה

כדאי לקיים יחסים כיממה לאחר המקלון שנצבע הכי חזק.

16/09/2019 | 15:48 | מאת: לימור

האם יש הסבר 1.למה פעמיים רצוף(יום אחרי יום)העוצמה של הקוו השני היתה מקסימלית ולא ירדה ביום השני אלא רק בשלישי? 2.למה העוצמה המקסימלית היתה רק 2/3 מהקוו הראשון כאשר לפי ההוראות אמורה להיות עוצמה דומה לקוו הראשון(או אף יותר מימנו)? האם קשור לגיל 44 וחצי ולכך שהעלייה ברמת ההורמון לא מספיק חזקה?ואם זה כך האם זה אומר שאולי כלל לא היה ביוץ? 3.כשרשמת להתייחס ליום בו הופיע הקוו הכי חזק והיו 2 ימים כאלה-אז צריך להתייחס לראשון מביניהם?או לעשות ממוצע ביניהם?(כלומר אם בערב מסוים היה הכי חזק ואותו עוצמה היתה גם ערב אחרי זה-אז להתייחס לשיא עליית lh כאילו שהיתה בבוקר שבין 2 ערבים אלה)

1. כנראה שאז נפלו רמות ה- LH בשתן. 2. יתכן. 3. לראשון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית