חישוב הריון ivf אך עושים את החישוב

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/09/2019 | 16:08 | מאת: רותם

שלום פורפ' זיידמן יש לי שאלה בבקשה מחזיר אחרום ב 25/7/19 שאיבה ב 11/8 והחזרה של 2 עוברים בני 3 ימים ב 14/8/19 איך אני ידע איזה שבוע אני? ואתמול הייתי אצל הרופא נשים הוא בכל אופן עשה לי אולטרסאונד וראה שק בתוך הרחם הוא אמר שקשה לו לראות ולא בודקים עדיין דופק שזה נראה כמו שבוע 4 וחצי זה הגיוני? תודה רבה והמשך יום נפלא לך אתה פשוט מדהים פרופ' זיידמן

את יכולה לחשב מ- 30 ביולי, כך שאת היום בשבוע 5 + 0. באמת מוקדם מידי לראות דופק בעובר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית