סיבות לכישלון הטיפול ומה עוד ניתן לבדוק ?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/08/2019 | 19:40 | מאת: ענבלי

יום חמישי האחרון 29/8 עשיתי בטא 11 יום אחרי החזרת מוקפא בן 5 יצא שלילי הפסקתי את התמיכה שכללה אסטרופם 3 פעמים ביום ואוטרגסטן 3 פעמים ביום ו2 דופסטון מתי הוסת אמורה להופיע? בניסיון הראשון לאחר החזרת עובר טרי בן 5 ימים שגם יצא שלילי קיבלתי וסת מיד עם הפסקת התמיכה. בנוסף רציתי לשאול מה יכול להיות הסיבה לאי הצלחה אני בת 37 עושה את התהליך עם תרומת זרע , הרירית לפי הבדיקות מעולה , גם כל שאר הבדיקות, צילום רחם שעשיתי ייצא שיש נוזל באחת החצוצרות ולאחר ששני רופאים שונים אמרו לי שזה לא נראה להם רציני או שמהווה בעיה אני כבר מתחילה לתהות האם אני צריכה לבדוק עוד משהו על איזה פרוטוקל או בדיקה אתה ממליץ?

במידה ויש נוזל בחצוצרה כדאי לשקול ביצוע לפרוסקופיה להסרתה או חסימתה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית