רזרבה שחלתית נמוכה/איכות ביציות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/08/2019 | 09:49 | מאת: רזרבה שחלתית נמוכה

היי אני בת 42 בעלת רזרבה שחלתית נמוכה,נמצאת בטיפולי פוריות,בתחילת חודש יוני קיבלתי ווסת מאז המחזור לא הגיע. בבדיקת רופא הנשים באמצע אוגוסט התגלו 2 ביציות,הזרקתע כיומיים והביציות הגיעו לגודל השאיבה המתאים,נשאבו 2 ביציות אך לא התפתחו עוברים. האם יש קשר לזה שהמחזור לא הגיע? האם כשאקבל מחזור עכשיו,הסיכוי לאיכות הביציות תהיה טובה יותר לאחר ההורמונים?

ההורמונים משבשים לעתים את סדירות המחזור, אבל לא משפרים את איכות הביציות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית