בטא עולה - לא נצפה שק הריון עדיין

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/08/2019 | 13:32 | מאת: דניאלה

שלום רב פרופ': אתמול באולטרסאונד וגינלי הגניקולוג לא ראה דבר - גם לא שק הריון (כיום, יום אחרי, עשיתי בדיקת דם: בטא 2727). עליית הבטא: 19.9 בטא 174 22.8 בטא 476 26.8 בטא 2,727 שאלתי: האם סביר לא לראות שק הריון בשלב זה? האם יש סיכון חלילה להריון חוץ רחמי, או שעצם האולטרסאונד שולל הריון חוץ רחמי? מבחינת תופעות: רגישות בשדיים כשבוע וחצי. גיל ההריון: לא ברור, מחזור לא סדיר. אודה לתשובתך פרופ'.

בד"כ בבטא מעל 1000 צריך לראות כבר שק היריון ברחם ולכן יש לשלול הריון חוץ רחמי.

26/08/2019 | 22:10 | מאת: דניאלה

תודה רבה פרופ'. האם עצם האולטרסאונד בו לא נצפה השק אינו שולך הריון חוץ רחמי? שואלת כי הרופא אמר לי לחזור רק בעוד שבוע וחצי. וכן, עליית הבטא שפירטתי וההשערה שאתמול הבטא עמדה על כ-1,400 מעודדת מעט? תודה מקרב לב, לילה טוב

עצם האולטרסאונד בו לא נצפה השק אינו שולל הריון חוץ רחמי. כדאי להקדים את האולטרסאונד החוזר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית