שלום פרו'פ זידמן. מחזור ללא מחזור

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/08/2019 | 14:21 | מאת: טלי

שלום פרו'פ זיידמן. אני בת 30 .לפניי כחודשים עברתי היסטרסקופיה להסרת פוליפ. בהיסטרו נצפו הידבקויות. והם הוסרו. התחלתי ליטול גלולות פמינט במשך חודשיים רצוף . בחודש האחרון יש תי כל הזמן הפרשות חומות אדומות...לא סדירות. הרירית דקה מאד. הפסקתי ליטול את הגלולות. ואני כבר ביום הרביעי ואין לי דימום בכלל. מלבד הפרשות חומות . מה עושים ?? אני חוששת . המחזור האחרון שלי ...גם היה ללא דימום כלל .חלש מאד. בעבר היו לי דימומים עבדים מאד אפילו עם קרישים. מה הסיבה למצב כזה?

הגלולות במינון נמוך כך שיתכן והרירית לא התעבתה מספיק ולכן הווסת דלה.

19/08/2019 | 15:16 | מאת: טלי

תודה על המענה.אלו גלולות שאני נוטלת כבר 4 שנים . אף פעם לא היה לי בעיה של דימומים לא סדירים . ברקע יש לי אנדומטריוזיס . ולפני 4 חודשים עברתי הפלה בגרידה. ומאז אותה הפלה שתי ווסתות שהיו לי היו מאוד חלשות .חשבתי שזה קשור להידבקויות. עשיתי היסטרסקופיה להסרת פוליפ והסירו גם הידבקויות .ועדיין. המחזור מאד חלש כמעט ללא .רק הפרשות חומות . מה יכול להיות הסיבה ? אני גם סובלת מאד מכאבי בטן חזקים ותחושת עילפון. בדיקת הריון שלילית

אם את "סובלת מאד מכאבי בטן חזקים ותחושת עילפון" כדאי שתיגשי בהקדם להיבדק.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית