החזרת מוקפאים ודקפפטיל מסבב קודם

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

13/08/2019 | 08:30 | מאת: גליה

שלום, הסתיים אתמול סבב של שאיבה והחזרה שלא הצליח. נשאר לי מוקפא אחד, בלסטו. במהלך הסבב האחרון לקחתי כתמיכה דקפפטיל כל יום. (ההזרקה האחרונה היתה ביום ראשון). אני צריכה לקבל ממש בימים אלה. הביוץ והמחזור שלי סדירים. שאלתי, האם הדפפקטיל שלקחתי (שניים לפני השאיבה ו-11 יום אחרי ההחזרה), פגע בסדירות הביוץ? אני שואלת כי אני מתלבטת אם ללכת על בסיס טבעי או של אסטרופם. מ אסטרופם אני חוששת בשל תופעות הלוואי, והרירית שלי חשוב להדגיש טובה מאד. אבל אם הדקפפטיל פגע בביוץ הקרוב זו בעיה. בשורה התחתונה לאור מה שתיארתי כאן, מה לדעתך תהיה הדרך האפקטיבית ביותר להחזרת המוקפא? תודה רבה מראש!

13/08/2019 | 08:44 | מאת: גליה

בעבר עברתי שלוש פעמים החזרה של מוקפאים ללא הצלחה. פעמיים על בסיס טבעי, ופעם נוספת עם דופסטון ועוד איזה כדור (לא אסטרופם או פרוגינובה).

מחקרים רבים מורים שאין הבדל בתוצאות בין החזרה במחזור ביוץ טבעי להחזרה עם אסטרופם להכנה. בד"כ דקאפפטיל 0.1 ישבש רק בטווח קצר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית