הערכת רירית בשל הסתיידות ורושם למחיצה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/08/2019 | 18:21 | מאת: הערכת רירית בשל הסתיידות ורושם למחיצה

שלום הרופא היום עשה לי אולטרסאונד וטען כי יש צורך באולטרסאונד תלת מיימד. הוא טען כי יש צורך להעריך רירית בשל הסתיידות ורושם למחיצה. עברתי 2 הריונות ללא לידות 1 גרדה 1 הריון מחוץ לרחם שהסתיים בהפלה טיבעית. הרופא לא הסביר הרבה והאולטרסאונד יהיה בעוד שבועיים. בבקשה דר תסביר לי מה הממצאים והאם זה ימנע מימני לידה?

יתכן שמחיצה היא סיבה נדירה להפלה ולכן דורשת הערכה. הסתיידות מעידה בד"כ על היריון בעבר ונדיר שיש לה השפעה על הסיכוי להרות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית