פוריות..................................

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/08/2019 | 12:49 | מאת: נועם

היי , אנחנו מנסים להרות כשנה וחצי ולפני שנה עברתי הפלה ו2 הריונות כימיים,מאז ההפלה לא נכנסתי להריון ואף בחודשיים האחרונים איני מקבלת מחזור וגם לא מבייצת (אני לוקחת כדורים כדי לקבל) עשינו את כל הבדיקות האפשריות,ב.זרע,קריוטיפ,קרישיות,ועכשיו אני עושה גם צילום רחם. קריוטיפ של בעלי יצא טרנסלוקציה מאוזנת ובדיקת הזרע שלו יצאה תאים תקינים 1 אחוז . אחרי הצילום רחם אני הולכת לרופא פוריות שלי והוא אמור להמליץ לי על טיפולים,אך כרגע בעלי לא מעוניין בטיפולים אלא להמשיך לנסות טבעי ואני כן רוצה. השאלה היא האם חוץ מטיפולים כמו הזרעה,או הפריות,יש טיפול אחר שכולל למשל מתן הורמונים לסידור המחזור ןהביוץ שאינו כולל התערבות פולשנית? אודה מראש על העזרה ..... ..............

יש היום מגוון גדול של אפשרויות ומומלץ לפנות למומחה לפריון כאשר תרצו לזרז את השגת ההיריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית