שלום .פרופסור זיידמן

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/07/2019 | 14:47 | מאת: אני

שלום . אני בת 30 .לפניי כ4 חודשים עברתי הפלה בשבוע 10 ע"י גרידה. כ 3 חודשים לאחר מכן עברתי הסיטרסקופיה בגלל שארית שליה . כיום כחודש וחצי לאחר ההיסטורי עדיין בא"ס נכתב שהרירית לא סדירה. למה זה ?? כרגע סובלת מדימומים לא סדירים והפרשות חומות וכאבי בטן יש לציין בהיסטרו הוסרו גם הידבקויות . מה הסיבה ?למה זה קורה ? אני נוטלת גלולות

אחרי הגלולות את אמורה לקבל ווסת שתנקה את הרחם ואז הרירית אמורה לחזור להיות סדירה.

28/07/2019 | 07:45 | מאת: אני

שלום פרו'פ זיידמן . האם זה אומר שאתה ממליץ שאספיק ליטול גלולות ע"מ לקבל מחזור ? (בדר"כ אני נוטלת אותם רצוף .כי יש לי אנדומטריוזיס. דרך אגב.. אחרי ההפלה האחרונה קיבלתי מחזור...אפילו שתיים ..אבל הם היו חלשים מאד . להפסיק את הגלולות? לא יודעת כבר מה לעשות .

כדאי להפסיק חד פעמית את הגלולות ואם הרירית אחרי הווסת עדיין לא סדירה לעשות בדיקת היסטרוסקופיה להערכת תקינות חלל הרחם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית