התייעצות האם יכול להיות היריון או לא

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/07/2019 | 11:11 | מאת: אנונימי

לאחר גלולות ומחזור שלא חזר..גילו שחלות פוליציסטיות..עברתי 3 סבבים של איקקלומין לפני תקופה שלא צלחו..לאחר מכן חודש הפסקה בו עשיתי היסטרוסקופיה(צילום רחם) הכל תקין!ולאחר מכן עוד חודש הפסקה ..מהרגע שלקחתי איקקלומין כולל החודשי הפסקה המחזור חזר כרגיל וממש שמחתי.. והחודש-שוב בלי איקקלומין המחזור לא מגיע..(מחזור אחרון ב18.6) ביום שישי האחרון עשיתי בדיקה ביתית שיצאה שלילית..האם יש סיכוי בכל זאת להיריון? מפחדת ששוב המחזור לא יחזור למרות שבחודשים האחרונים חזר כרגיל.. אם לא יחזור ולא יהיה היריון..מה אתה מציע? כמו כן אני בת 22..לפני לקיחת גלולות המחזור היה סדיר ומאז השתבש הכל..לכן אני חוששת שזה מוקדם ללכת להזרעות ואולי עוד הכל יכול לחזור להיות כרגיל..

יש לך כנראה אי סדירות בביוץ ולכן נטילת האיקקלומין דרושה על מנת לתקן זאת. בדיקה ביתית שיצאה שלילית לא שוללת היריון כאשר הביוץ לא סדיר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית