אחרי לידה ....תופעות ......

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/07/2019 | 22:43 | מאת: סיגל

שלום אני 4 חודשים אחרי לידה . בת 44 לידה של תרומת ביצית עקב רזרבה שחלתית ירודה . במהלך 4 חודשים קיבלתי ווסת חודש לאחר הלידה במשך יום וזה היה טיפטוף. וקבלתי שוב ווסת במשך יום טיפטוף בתחילת החודש. אני חשה תופעות של גיל המעבר : הזעות בלילה , עצבנות, חוסר שקט, אי יכולת לישון בלילה במשך 3 שעות לפעמים . ולאחרונה גם בכי מידי פעם (מה שלא אופייני לי בכלל). חוסר חשק מיני. עברתי בדיקה הורמונלית FSH שלי 66.1 LH שלי 52 E-2 שלי 413 בלוטת התריס תקינה . קיבלתי לפני כשבוע גלולות פרוגרלוטון . רציתי לדעת : 1.האם אני בפרימנפאוזה או כבר בגיל המעבר? 2.האם המצב שלי ישתפר וכמה זמן יקח? והאם הוא לנוכח מצבי ההורמנלי ? אודה לעצתך בעניין אני ממש מבואסת מהמצב . תודה.

1. נראה כמו כמו מנופאוזה. 2. בד"כ כמה שנים. הורמןנים בהחלט יכולים מאד להקל עליך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית