תמיכה אחרי החזרה - ערכי פרוגסטרון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

07/07/2019 | 16:23 | מאת: אנונימי

היי, ביום ראשון שעבר 30.6 החזרתי עובר מוקפא יום 5. המחזור היה טבעי ורק אוביטרל לביוץ.. חוקחת לתמיכה קרינון אחד ביום ויום אחרי החזרה הזרקתי דקפפטיל חד פעמי. היום עשיתי בדיקה לבדוק את רמת הפרוגסטרון ויצא 23. האם זה נחשב נמוך? אציין שהמחזור טיפול הקודם היה החזרה על בסיס הורמונלי, קיבלתי הרבה יותר תמיכה והיה הריון כימי.. הפרוגסטרון היה דומה שבוע אחרי ההחזרה וגם היה כ20. האם זה נחשב תקין? אולי בגלל זה הריון הקודם לא שרד? האם שווה להעלות את התמיכה עכשיו חוץ מקרינון אחד?

הקרינון לא נמדד בבדיקת הדם אבל תומך ברחם באופן מספק בד"כ. אם את מוטרדת תוסיפי קרינון נוסף, בוקר וערב.

08/07/2019 | 12:28 | מאת: אנונימי

הבוקר קיבלתי מחזור.. הבטא צריכה להיות ביום חמישי. הרופאה ביקשה שאמשיך עם התמיכה ואוסיף עוד קרינון אחד בערב עד הבטא. למה? מה הסיבה להמשיך את התמיכה?

בגלל הספק שאולי זה לא באמת מחזור.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית