האם ניתן להשיג הריון מנתוני המיון המורפולוגי הנ"ל

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/07/2019 | 10:58 | מאת: מילי

נפח 3 מ"ל, ריכוז 10X 7 תאים/מ"ל, תנועתיות 0% לאחר מיון מורפולוגי- נבחרו 17 תאי זרע להפריה: טיפה מס' 1: 1 תאי זרע דרג באיכות 2 טיפה מס' 2: 12 תאי זרע דרג באיכות 3 טיפה 3: 3 תאי זרע דרג באיכות 4 טיפה 4: 1 תאי זרע דרג באיכות 4 הפגמים המורפולוגיים: ראשים אמורפיים ראשים רחבים וקואלות גדולות ראשים לא אובליים ראשים קטנים וקואלות אקרוזומליות ראשים צרים וקואלות פוסט- אקרוזומליים פוסט- אקרוזום צר ראשים מוארכים וקואלות רבות

כן

03/07/2019 | 20:33 | מאת: מילי

תודה רבה פרופ' זיידמן, אציין שאני בת 34 והרזרבה שלי טובה כ-14 ביציות בממוצע בכל שאיבה, שמתוכם נוצרים רק 2 עוברים להחזרה שלא מצליחים להשתרש. אני ובעלי עברנו 11 סבבי IVF ללא הצלחה!! אנחנו אובדי עצוב ועברנו המון רופאים ואף רופא לא יודע למה! אשמח בבקשה לדעת פרופ', האם יתכן שיש אצלי בעיה באיכות הביצית? איך ניתן לבדוק את זה אם כן? ומה ניתן לעשות לדעתך שטיפול הבא יצליח, אשמח לעצתך בבקשה :)

אפשר לעשות בדיקת PGT-A לעוברים וכך ללמוד על האיכות הגנטית שלהם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית