נגישות
נגישות

מחזור קצר מאוד לקראת גיל 45

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/06/2019 | 13:24 | מאת: דנית

שלום לך. בעוד 4 חודשים ימלאו לי 45. בחצי השנה האחרונה המחזורים התקצרו ונהיו 20-23 ימים למחזור.בתחילת מאי עברתי טיפול הפריה שכשל(היתה החזרה ולא היה הריון בכלל.אפילו לא כימי).המחזור הראשון שאחרי ההפריה היה 20 ימים-עדיין בתחום של אלה שהיו לפני ההפריה,אבל היום קיבלתי שוב,ואחרי 16 ימים בלבד! 2 שאלות 1.האם התופעה מעידה על כך שכבר אין לי סיכויים להרות בכלל ללא תרומת ביצית? 2.האם בנסיבות אלה מומלץ לחזור אל רופא הנשים והפריון שלי?ואם כן-על מה אמורים לדבר במקרה זה ומה אמור להיות הטיפול? הערה:2 השאלות הנ"ל הן בהנחה שלא מדובר בדימום השתרשות.

לקריאה נוספת והעמקה

1. מעיד שהסיכוי להרות אפסי ללא תרומת ביציות. 2 הרופא יכול לעשות בדיקות להערכת הרזרבה השחלתית שלך ולסייע לך לעשות מעקב ביוץ.

29/06/2019 | 20:37 | מאת: דנית

אנחנו לא מעוניינים בילד שלישי מתרומת ביצית כי יש לנו 2 מהריונות טבעיים. רק אם זה היה מביצית שלי. אז אם כך,אין טעם שאלך אל הרופא?הרי למה לעשות הערכת ביוץ והערכת רזרבה שחלתית אם רשמת שללא תרומת ביצית הסיכויים אפסיים? ושאלה נוספת-אם זה גורם לי לאי נוחות לקבל מחזור אחת לשבועיים-שלושה,האם בנסיבות אלה יש טעם לבקר אצלו?(כדי שיתן טיפול שלא יהיו מחזורים צפופים כל כך)

כן, נראה הגיוני להתייעץ עם רופא נשים לגבי סדירות הביוץ אצלך והקשר עם הגיל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית