מעקב זקיקים במחזור טיבעי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/05/2019 | 09:54 | מאת: שני

הי דר ביום ראשון ביום ה12 למחזור היה זקיק בגודל 11 בשחלה שמאל היום יום רביעי ביום ה15 למחזור הזקיק לא גדל עדיין בגודל 11 ממ והתווספו אליו עוד 2 זקיקים אחד של 10 ואחד של 9 ממ בשחלה שמאל ללא נוזל בדוגלס עובי רירית 6 האם יש דבר כזה זקיק שלא גודל?? ואם כל אז מה הסיבה???? למה במקביל גודלים עוד זקיקים במקום שהוא יגדל ? בנוסף הבדיקות ביוץ חיוביות כבר יומיים (מחזור טיבעי) מתי לפי הנתונים האלו יהיה הביוץ??

כל חודש רוב הזקיקים לא גדלים ובד"כ רק אחד, המוביל, גדל. לפי גודל הזקיקים נראה שלא יהיה ביוץ בימים הקרובים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית