המשך טיפול אחרי הפלה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/05/2019 | 13:56 | מאת: חגית

אני 3 שבועות אחרי הפלה נדחית עם ציטוטק .הריון ivf שק הריון ריק מתאים לשבוע 6.( הייתי בשבוע 8 כשתחילה ההפלה ). היום ביטא 400 ולפני שבוע הית 630. סיכום us גינקולוגי כך : רחם : אורך 55 מ"מ , עובי 48 מ"מ , רוחב 61 מ"מ . רירית רחם 15 מ"מ . שחלה שמאלית אורך 20 מ"מ , רוחב 21 מ"מ. בחלל הרחם תוכן היפראקוגני עם ציסטי בתוכו , הודגמו זרימת דם בחלל. השאל ה שלי ! מה השלב הבא ?? אפשר לחכות לווסת הקרובה או צריך טיפול או גרידה או מה ?

צריך לעשות בדיקת אולטראסאונד אחרי הווסת

16/05/2019 | 15:03 | מאת: חגית

איך אני אקבל מחזור אם יש עדיין זרימה והספקת דם ברחם . כפי שהבנתי מתשובתך לא צריך שום טיפול עד לקבלת מחזור

תקבלי תוך 4-6 שבועות בד"כ

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית