בדיקת דם במעבדה פרטית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/05/2019 | 23:13 | מאת: דנית

ביום שישי ביררתי נוכל לעשות בדיקת דם במעבדה פרטית ועם התוצאות ביקור בצהרים אצל הרופא אם עד אז לא תהיה שאיבה לסיכום-אם אין בעיה של בדיקות מעבדה אלא רק בעיה שביום חמישי חג לא ניתן לשאוב,אתה מאמין שאם מדובר ברופא טוב ומנוסה הוא יוכל לנתב את הטיפול כך שלא יהיה ביוץ לפני השאיבה?

04/05/2019 | 23:24 | מאת: דנית

לא ניתן לשאוב גם לא בשבת,כלומר השבוע לא בחמישי בגלל החג,ולא בשבת-שאז אף פעם אי אפשר

אני מניח שיוכל לתכנן באופן הגיוני את השאיבה לששי או ראשון או מעבר לזה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית