שאלה על בטא ופרוג׳ עקב 2 הריונות כימיים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/04/2019 | 18:43 | מאת: בת את

3 בדיקות בטא ופרוג עקב 2 הריונות כימיים היי, אני כעת בהריון התחלתי, וסת אחרונה 5.3, בטא ראשונה 05.04 68 ופרוג׳ 69. בטא שניה, 07.04 209 ללא בדיקת פרוג׳ , בטא היום 10.03 ( אחרי שלושה ימים) 579 ופרוג 64.40( בירידה) הסיבה שאני בודקת פרוג מאחר ובבדיקות ביוץ גילו שחסר לי ההורמון ,כעת אני עם דופסטון, שאלתי האם הערכים תקינים של הבטא? בנוסף האם ירידת הפרוגסטרון מסוכנת /מעידה על משהו? אשמח לתשובה

מאחר והבדיקות לא משקפות את הדופסטון, הרי שהן גם תקינות וגם די חסרות משמעות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית