הפלות חוזרת...:;,,;,..

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/04/2019 | 16:21 | מאת: אנונימית

אני בת 41.5, ילדתי בהריון טבעי לפני שנה ושמונה, 3 חודשים אחרי לידה , הריון ובשבוע 8 הפלה. כעבור כשנה נקלטתי שוב אך שבוע 7 הפלה. עשיתי בדיקות דם Amh 4.5, קרישות דם-תקין אבקש לדעת אם יש עוד בדיקות שעלי לבצע ומה יכולה להיות הסיבה להפלות

הסיכוי להפלה בגילך גבוה, מעל 30%, בגלל הזדקנות של הביציות. לכן ספק אם נחוץ ברור אחרי הפלה אחת.

http://www.baby4u.co.il/Content.aspx?id=730 כאן תוכלי לקרוא עוד על הסיבות להפלות טבעיות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית