ביוץ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/03/2019 | 17:31 | מאת: גילי

שלום פרופ', אני בת 39, רווקה, מיזה ארבעה חודשים הפסיק הווסת, קיבלתי. גלולות בכדי שיהיה וסת. אכן יש וסת תחת טיפול בגלולות. אני רוצה לדעת האם השחלות מפיקות ביציות ובנוסף האם יש ביוץ 1. מתי יש לבצע us מעקב זקיקים כדי לדעת אם יש ביציות? 2. ואיזו בדיקה יש לבקש כדי לדעת האם בכלל קיים ביוץ? אשמך לעזרתך

1. ביום החמישי של המחזור. 2. בדיקת דם ל- AMH תלמד אותך על כמות הביציות בשחלה. בדיקת דם לפרוגסטרון אחרי הביוץ, תורה שסביר שהיה ביוץ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית