טיפול ivf האם לאחר 6 ימים הבטא תהיה שלילית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/03/2019 | 18:08 | מאת: ליה

שלום ד״ר ב20.3 עברתי החזרת 2 עוברים טריים ב25.3 עשיתי בדיקת בטא כדי לבדוק מה המצב הבטא הייתה 3.11 המונופור כבר יצא מהגוף בגלל שעברו שבועיים מההזרקה האחרונה. היום עשית שוב בדיקה לבדוק אם הבטא ירד וירד ל2.11 כעיקרון אני אמורה לעשות בדיקה ב12.4 לתוצאה סופית. האם עוד יש סיכוי להיריון, כלומר האם יכול להיות שההורמון בטא מתאפס ויכול לעלות בהמשך או שזה שלילי סופי? תודה

לא הבנתי את ההיגיון לבצע בדיקת בטא כעת, למרות שאני מניח שזה יעיל להגברת הלחץ ואי הוודאות. כדאי לך לעשות בדיקה 1.4 ואז תהיה לך תוצאה משקפת.

27/03/2019 | 06:07 | מאת: ליה

תודה על התשובה וכן זה מתוך לחץ אחרי שנים של טיפולים. השאלה שלי האם היה ויכול להיות שזה שלילי בבדיקות דם, מתאפס ל2 ויכול להיות שיעלה? יש דברים כאלה שנתקלת בהם ?

בודאי

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית