שאלה בבקשה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/03/2019 | 03:05 | מאת: עדינה

שלום, אני נוטלת כדורים פרוגילטון למטרת החזרת הווסת. (שלושה חודשים הייתי ללא ווסת ועם נטילת פרוגילטון יש ווסת) אני מעוניינת לדעת האם יש ביוץ ו- US מעקב זקיקים + פרופיל הורמונלי יום 3 לווסת. אני נוטלת פרוגילטון מיזה שלושה חודשים רצוף, האם ניתן לבדוק נתונים אלו כאשר מקבלת ווסת לאחר סיום סבב חפיסת כדורים? אשמח לתשובתך, תודה.

אפשר.

26/03/2019 | 22:56 | מאת: עדינה

תודה על תשובתך. השבת שאפר. האם בדיקות אלו יהיו אמינות שזה יוצא תחת טיפול פרוגליטון? תודה.

לא.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית