תרומת ביצית מתי כדאי לשקול

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/03/2019 | 20:42 | מאת: שושנה

בת 43 נשואה +1 (ספונטני) . FSH גבוה. נמצאת בטיפולי IVF כבר שנה (5 שאיבות, 3 בחזרות) מס' זקיקים / ביציות 1-4 בכל סבב. קיבלתי גונל , מנאפור, פריגוריס 450 כמה זמן להערכתך יש להמשיך לנסות לפני ששוקלים אלטרנטיבות כמו תרומת בייצית. האם יש טיפול שיכול להעלות את התגובה השחלתית. . אני לא ממש רוצה ללכת לכיוון של תרומה . אשמח לשמוע דעתך.

אין לי מספיק נתונים על מנת לענות לך. כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל שלפניו הנתונים על איכות העוברים וכו.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית