צילום רחם במהלך טיפול

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/03/2019 | 15:10 | מאת: שגית

שלום רב, נמצאת בטיפולים עם זריקת פיוריגן. חודשים שעברו הביוץ קרה ביום ה -12_11 למחזור וקצב הזקיקים גדל מהר מאוד! 1- האם זה תקין שהזקיקים גדלים מהר כל כך והאם מעיד על משהו? 2- קיבלתי מחזור ב 7-3 ומחר אני אמורה להתחיל פיוריגון במינון 66 . קבעתי צילום רחם ב 19-3 . מה ניתן לעשות שהביוץ לא יהיה לפני או ביום הצילום? יש דרך להאט את קצב גדילת הזקיקים אולי להפחית במינון הפיוריגון? תודה רבה!!

1. תגובה טובה. 2. אפשר לנסות להפחית את המינון או להקדים את תאריך הצילום.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית