תזמון יחסים במחזור טבעי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/02/2019 | 14:26 | מאת: גלית

חשוב לי להבין כי כל אחד אומר לי משהו אחר-מתי הכי טוב לתזמן יחסים בהנחה שהביוץ לפי בדיקות יהיה מחר? הזרקתי אוביטרל הבוקר.הרופא אמר שהביוץ יהיה מחר (זקיק 18,אסטרודיול 1850, פרוגסטרון 2.2) ואמר יחסים מחר והלאה... האם אין יתרון לקיום יחסים היום דווקא בבחינת שהזרע יחכה לביצית? מה התזמון הכי נכון במצב הנתון?

רצוי לקיים יחסים סמוך ככל שניתן לביוץ. עדיף באמת להקדים את מועד הביוץ מאשר לאחר אותו באופן משמעותי.

27/02/2019 | 14:23 | מאת: גלית

תודה פרופסור.כלומר אם הביוץ היום ב8 בערב (אוביטרל הוזרק ב8 בבוקר אתמול) וקיימנו יחסים היום בבוקר ונעשה שוב מחר אנחנו מכוסים? או שיש צורך גם מחרתיים?

מכוסים

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית