בדיקת ביוץ שלילית ביום ה9 להחזרת בלסטוציסט

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/02/2019 | 00:06 | מאת: מצפה בקרוב

שלום פרופסור. בדרך כלל אני לא עודה את זה אבל השיגעון עד הבטא ניצח. ביצעתי בדיקת ביוץ ביום ה9 להחזרת בלסטוציסט שיצאה שלילית ( פס ביקורת בלבד) . מקריאה באינטרנט ראיתי שדווקא אם יש הריון אז בדיקת ביוץ תהיה חיובית. מצד שני אומרים גם שהבדיקות האלו לא באמת מזהות. האם לדעתך להספיד? בגלל שזו החזרת בלסטוציסט אני מניחה שהייתי אמורה לראות משהו בשלב זה.. תודהרבה

הבדיקה באמת לא מספיק רגישה בשלב זה.

14/02/2019 | 10:39 | מאת: מצפה בקרוב

לצערי בטא שלילית. אני בת 26 לאחר שלושה כשלונות. הרופא מציע פיפל מה דעתך?

אין הוכחה שזה מסייע, אבל זה לא מזיק ואולי יסייע אצלך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית