אודה לתשובות על שאלותי על IVF שעברתי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

07/02/2019 | 11:55 | מאת: הדס

אני פוליציסטית בת 24, לפני חודשיים נשאבו לי 17 ביציות מתוכם הושגו 9 עוברים, וכולם הוקפאו (מאחר והיה חשש לגירוי יתר) נאמר לי שהוקפאו 3 נפרדים ועוד 3 זוגות. בחודש שעבר הוחזר לי עובר יחיד מצוין יום שלוש עם 7 תאים- הבטא היתה שלילית לאחר שבועיים. מה הסיכויים שהעוברים הבאים יקלטו? אני קצת מיואשת אחרי שההחזרה כשלה... וכן מדוע הוקפאו לי 3 יחידים ועוד 3 בזוגות? זה אומר משהו על האיכות? או שלאחר 3 החזרות יחידים מתירים בגילי החזרת זוגות?

הסיכויים להרות בגילך מצוינים, אבל ממש לא נדיר שצריך להיחשף למספר עוברים. את צודקת לאחר 3 החזרות יחידים מתירים בגילך החזרת זוגות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית