הריון שבוע 9 פלוס 5 והמטומה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/01/2019 | 20:16 | מאת: ליטלי

שלום רב. קצת רקע..בת 32, 2 ילדים מטיפולי ivf לפני כמספר חודשים החלטנו שאנחנו רוצים ילד 3 ולצערי עברתי 2 גרידות בחודש מאי ואוגוסט האחרון. הפלה אחת הייתה לאחר שנצפה שק הריון ללא עובר וגרידה נוספת בשבוע 8 לאחר שבשבוע 6.5 נצפה דופק ואז לקראת שבוע 8 לא היה דופק והייתה המטומה ללא דימום חיצוני. כעת ברוך ה' אני בהריון שבוע 9 פלוס 5 ימים נמצאת במעקב כל שבוע יש דופק ושוב המטומה. לפני כשבוע המטומה הייתה 19* 13 ואתמול הייתה 18*5 מ"מ. האם לדעתך זה תקין והיא תיספג? חוששת מאוד להריון הזה לכן כל שבוע מבקרת במרפאה לבדוק דופק לציין כי אין לי דימום.

רוב הסיכויים שההמטומה תיספג.

01/02/2019 | 08:33 | מאת: ליטלי

האם לדעתך כדאי לבקר במרפאה כל מספר ימים? אני ממש חרדתית. אציין כי אני מאוד קלילה ואף פעם לא הייתי בחרדות כאלה

אם זה מה שמרגיע אותך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית