מספר שאלות אחרי החזרות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/01/2019 | 12:09 | מאת: רויטל

שלום ביום 14 בטא שלילית. האם להפסיק בבת אחת את כל האסטרוגן והפרוגסטרון? 2.פרוגסטרון יצא 22.11 כדי לדעת להבא, האם התמיכה לא הייתה מספקת? 3.מתי צריך לעשות US כדי לבדוק שהרירית מתאזנת ומתי לחזור על בדיקות דם כדי לראות שהכל מתאזן? 4. מתי אמורים לצאת כל ההורמונים מהגוף? כי לוקחת כרגע קרטיה כל יום ורציתי לחזור לקחת יום כן יום לא. 5.עשיתי את ההחזרה 28 יום מהווסת, (גיל 50 ומוקפא לא שלי) האם זה נכון לעשות את ההחזרה כל כך מאוחר מהווסת? 6. אחרי ההחזרה היו כאבים ולחץ בבטן תחתונה, האם במקרה כזה הייתי צריכה לבדוק אם התמיכה מספיקה? מנסה להגיע למסקנות ולקחים לטיפול הבא בע"ה. 7. למה לא הצליח- זה בגלל הגיל, מועד ההחזרה, התמיכה,רירית-7,עצבים וסטרס? 8. מכיוון שעשיתי הרבה IVF בגיל מאוחר ונתנו לי לטפח ציפיות שווא ולקחת מלא הורמונים "בחסות החוק", האם תוכל לתת לי תשובה כנה ולהגיד לי מה הסיכויים בגיל כזה להריון ראשון ממוקפא? המון תודה.

27/01/2019 | 14:47 | מאת: רויטל

אם עשיתי את ההחזרה ב14 לחודש באיזה תאריך הביתא? נראה לי שהקדמתי ביום. היום שלילית. יש טעם לחזור על הביתא מחר? וכמה זמן אתה מציע לתת לגוף להתאושש מטיפול לטיפול, כי ביחד עם האסטרוגן והתמיכה לקחתי כמעט 200 כדורים! (כולל בבליעה ווגינלית).תודה.

מקובל לעשות את הבדיקה כעבור 12 יום, כלומר ב 26 לחודש אצלך. אם יש ספק תמיד כדאי לחזור על הבדיקה. אחרי ווסת טובה לא חייבים לנוח, אבל נפשית הגיוני לרווח קצת את הטיפולים.

28/01/2019 | 17:18 | מאת: רויטל

למה לא קיבלתי התייחסות לשאלותי.

1. כן 2. נראה תקין. 3. ביוום 3 למחזור. 4 תוך כיממה. 5. מקובל שאפשר עד 35 יום. 6. לא נראה קשור לתמיכה. 7. כדאי לשאול את הרופא המטפל שעוקב אחריך. 8. אם הביצית צעירה והרחם תקין, הסיכוי גבוה.

30/01/2019 | 14:02 | מאת: רויטל

על המענה ההתייחסות והעידוד.

בהצלחה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית