הריון תקין בגיל 44 סיכויים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/01/2019 | 20:29 | מאת: הילה

בגיל מבוגר, כיצד ניתן לדעת אם הביצית תקינה, או מה סיכוייה של ביצית להיות תקינה. בסבבים קודמים נאמר לי שיש לי עוברים מצויינים. אך הבנתי שבגילי זה לא מעיד על תקינותם. האומנם? וכיצד אפשר למזער נזקים? באותו הקשר, כמה עוברים מומלץ להחזיר בגילי על מנת למקומם הצלחה? אחד, שניים, או אולי שלושה? יש גישות שונות אני מבינה, ולא יודעת מה עדיף. תודה רבה!

לקריאה נוספת והעמקה

הסיכוי בגילך שעובר יפה או איכותי, תקין כרומוומאלית הוא אחוזים בודדים ולכן אם יש, אני ממליץ לשקול החזרה של 3-4 עוברים על מנת שיהיה סיכוי ריאלי להיריון תקין. לא ניתן לדעת האם ביצית תקינה כרומוזומאלית. בשביל לבדוק שהעובר תקין, צריך לעשות בדיקת PGS של הכרומוזומים שלו.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית