ירד בערכי הבטא לאחר הזרעה ללא תמיכה הורמנלית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/01/2019 | 18:31 | מאת: ענבל

שלום רב פרופסור אשמח לעזרתך ביום 14 לאחר ההזרעה ביצעתי בטא שהייתה על 27 אמרו לי שהערך חיובי וביקשו שאחזור על הבדיקה בעוד יומיים היום ביצעתי שוב בדיקת בטא שלצערי ירדה ל14.8 האחיות אמרו לי שהגיע בעוד שבוע לבדיקה לוודא שערכי הבטא התאפסו האם זה אומר שאני עוברת הריון כימי או שהבטא עוד יכול לעלות חשוב לציין שאני ללא תמיכה הורמנלית ביוץ ספונטני הכול טבעי המחזור שלי סדיר כרגע האיחור הוא של 4 ימים

אם לא קיבלת אוביטרל, הרי שמדובר כנראה בהיריון כימי. הסיכוי לעליה בערכי הבטא כרגע נמוכה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית