מספר שאלות אחרי החזרה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/01/2019 | 17:43 | מאת: טלי

שלום 1. האם מותר לעשות אולטראסאונד ווגינלי ימים אחרי החזרה כדי לבדוק אם השרירן גדל- שרירן בגודל 29מ"מ בפונדוס? 2. האם אפשר לעשות בדיקת דם כדי לראות אם התמיכת הפרוגסטרון מספקת? 3. ממה נובע כאב עמום או יותר נכון לחץ לפעמים בבטן התחתונה? 4. האם מרגישים משהו כשיש השרשה? תודה.

1. מותר. 2. אפשר. בדכ לא נחוץ. 3. קשה לדעת מבלי לבדוק אותך. 4. כעבור מספר שבועות מתחילות בחילות.

17/01/2019 | 18:11 | מאת: טלי

תודה על המענה. האם יש בכלל צורך מס' ימים אחרי החזרה לבדוק את השרירן? יש לציין שלוקחת 3 פרוגינובה ואסטרופם וגינלי ואוטרגוסטן 2 פעמיים ביום. אם לא מתי צריך לבדוק? (נבדקתי מס' ימים לפני ההחזרה)

בעוד כמה חודשים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית