ניסיון להרות.....................

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/01/2019 | 10:58 | מאת: נ

בת 40, בבית 3 ילדים (הריונות ספונטניים) מנסה להרות כבר קרוב לשנתיים. (מחזור סדיר, 28 יום בממוצע) תוצאות צילום רחם שעשיתי: רחם במבנה תקין, מילוי הומוגני של חלל הרחם. חצוצרה ימין: מעבר ופיזור תקינים. חצוצרה שמאל: מעבר ופיזור תקינים (מעבר מאוחר, פיזור מופחת) בדיקות דם שנערכו ביום ה 22 למחזור אסטרודיול - 401 פרוגסטרון - 66 האם התוצאות של הצילום ובדיקות הדם תקינות? מה מומלץ לעשות? (הרופאה דיברה על "כדורים לחיזוק הביוץ" לפני שעשיתי את הבדיקות) לתשובתך אודה.

התוצאות של הצילום ובדיקות הדם תקינות. אפשר כעת לעשות הזרעות או השראת ביוץ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית