האם עוד יש סיכוי לביוץ?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/12/2018 | 15:21 | מאת: רבקה

שלום ד"ר. בתאריך 10/12 ווסת אחרונה החל מיום חמישי לווסת לקחתי איקקלומין 50 מג 3 פעמים ביום בתאריך 19/12 נצפו 2 זקיקים אחד בגודל 14 ואחד בגודל 15 היום 23/12 נצפו 2 זקיקים אחד בגודל 23 ואחד בגודל 24. לקחתי אוביטרל היום. האם יש עוד סיכוי להריון?? כי הבנתי שהביוץ מתרחש רק 24 שעות לאחר ההזרקה.. הם לא בשלים מידי?? מה גם שהרופאה אמרה שלדעתה הזקיק 24 הוא בכלל ציסטה.. אבל משום מה לא ציינה את זה בדף ולכן הרופא המטפל נתן הוראה לאוביטרל. אנחנו מקיימים יחסים ולא הזרעה. אודה על תשובתך.

23/12/2018 | 19:49 | מאת: רבקה

שכחתי להוסיף- שבמעקב היום הרופאה אמרה שלדעתה היה כבר ביוץ...

תחת איקקלומין לא יוצא דופן שהביוץ יתרחש כאשר הזקיקים ממש גדולים, בקוטר 22-25 מ"מ, כך שסביר שתבייצי לאחר קבלת האוביטרל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית