דקפפטיל ביום 16 למחזור

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/12/2018 | 00:15 | מאת: אלון

שלום לך. ב20 לחודש אשתי(גיל 44) היתה אצל הרופא המטפל בקופת החולים ביום 2 למחזור להתחיל טיפול הפריה. התברר שהאישור לא בתוקף.הוגשה בקשת חידוש ויקח עד שבוע עד קבלת האישור. בינתיים הוא אמר לה לקבוע תור ל3.1 ליום 16 של המחזור לבוא אליו בערב באותו היום עם תוצאות LH,פרוגסטרון ואסטרדיול מבוקרו של יום זה. בכוונתו להתחיל ביום זה טיפול בדקפפטיל מה ההיגיון בעיתוי כזה יום 16 להתחיל דקפפטיל?

אולי הוא מתכנן פרוטוקול ארוך שמקובל להתחיל אותו אחרי הביוץ.

23/12/2018 | 09:07 | מאת: אלון

תודה ברצוננו לסגור טיסה לתאריכים 9 עד 12 לפברואר שבת עד וכולל שלישי. ברפואה אין 100 אחוז אבל ברשותך אתאר את המחזורים האחרונים כדי שתחווה דעה האם סביר להניח שבנסיבות המיקרה זה יהיה אחרי השאיבה כך שלא נצטרך להפסיד שאיבה בגלל זה 6 אוקטובר עד 1 נובמבר-מחזור 26 ימים.לא היה שימוש בערכת ביוץ ביתית לאיתור עליה ברמת LH 1 עד 28 נובמבר זה 27 ימים-עלייה ברמת LH נירשמה ביום 13 28 נובמבר-19 דצמבר זה 21 ימים ולא זוהתה עליה בLH כשבדקנו מיום 10 ועד וכולל 17. מחזור נוכחי התחיל 19 לדצמבר וכאמור הרופא מתכנן שביום 16(ב3 לינואר)היא תעשה בבוקר בדיקת הורמונים ובערב עם התוצאות תגיע אליו להתחיל דקפפטיל. תודה מראש.

23/12/2018 | 09:17 | מאת: אלון

זה כנראה די ברור אבל בכל זאת אציין שהמחזורים הנ"ל שתארתי היו ללא טיפול.

כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל, שיודע איזה פרוטוקול טיפול בחר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית