אי קבלת מחזור לאחר פרוברה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/12/2018 | 01:13 | מאת: איילת

בעקבות מחזורים מאוד לא סדירים (שחלות פוליציסטיות) ורצון להיכנס להריון שני, התחלתי לקחת פרוברה ביום חמישי 29/11 וסיימתי בשני 3/12. (2 כדורים ביום ל5 ימים) הרופא אמר להתחיל איקקלומין ביום ה5 למחזור.. אבל אנחנו היום כבר ב 8/12 והמחזור לא מגיע....... פעם אחרונה שקיבלתי מחזור היה ב24/10. לפני ההריון הראשון, לקחתי פרוברה 3 סבבים ותמיד המחזור הגיע בסוף הפרוברה.. ונקלטתי להריון אחרי הסבב ה3... מה אני אמורה לעשות?? התור שלי לרופא הוא רק ב 27/12..

כנראה שהרירית הייתה דקה מידי. יתכן והרופא ירצה לתת לך עכשיו גלולות או פרוגילוטון על מנת שתקבלי ווסת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית