החזרת עובר טרי בן 3 ימים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/12/2018 | 20:06 | מאת: מצפה בקרוב

שלום רב. אני בת 25.6 ברקע הפלה בשבוע 6 לאחר הפסקת דופק+גרידה לפני שנה. בעקבותיה הווסת איחרה להגיע ואז אובחנתי עם ש.פולצסטיות. כל חיי בייצתי סדיר. ביצעתי גם צילום רחם שגילה חסימה בצד שמאל לא דלקתית להבנתי (חצוצרות תקינות אך אין פיזור לאגן בצד שמאל).עקב כך התחלתי פרוטוקול של הורמונים ויחסים ו3 הזרעות וב 23/11 הייתה החזרת עובר 8-9 תאים דרגה1-2 (שאבו 14 בציות, 9 הפריות, הקיפאו 6 עוברים) שאלתי היא מה הסיכויים הפעם להצליח? אני עייפה מהשלילי.. וקצת מפחדת שמשהו נדפק אצלי. תודה רבה!

לאור גילך הצעיר ואיכות העוברים הגבוהה נראה שיש לך סיכויים גבוהים להרות.

05/12/2018 | 18:41 | מאת: מצפה בקרוב

שלילי גם הפעם.. היית ממליץ על היטרוסקופיה?

זו בהחלט בדיקה חשובה במקרים של כישלונות חוזרים כאשר יש חשד לבעיה בחלל הרחם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית