האם נכון להפסיק תמיכה כאשר רואים דופק כאשר מדובר בתרומת ביצית, למה?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/11/2018 | 09:40 | מאת: יאנה

הייתי בבדיקת דופק בשבוע 6+6, נמצא דופק ועובר תואם שבוע 6+4. נאמר לי בבדיקה שמכיוון שיש דופק אני יכולה להפסיק לקחת תמיכה משום שהעובר מייצר כל מה שהוא צריך בעצמו 1. מה דעתך? האם אפשר להפסיק תמיכה? 2.האם תשובתך ל-1 תשתנה כאשר מדובר בהריון מתרומת ביצית? 3. האם תקופת התמיכה משתנה במידה והייתי מחזירה בסבב הכולל ביוץ שלי לעומת זה ללא ביוץ?

1. אפשר. 2. כן. 3. לא.

29/11/2018 | 08:42 | מאת: יאנה

ענית כי הפסקת התמיכה במקרה של תרומת ביצית תהיה שונה מאשר במקרה של הריון לא מתרומה 1. למה? האם העובר מתרומה לא מייצר הורמונים כמו עובר מביצית שלי? 2. עד מתי היית ממליץ להמשיך תמיכה במקרה של הריון מתרומה? עד איזה שבוע?

1. השליה מייצרת הורמונים בדומה, אך לעתים מדובר בנשים מבוגרות יותר היכן שמעדיפים להגביר את התמיכה ליתר ביטחון. 2. שבוע 10.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית