מעקב זקיקים יום 11 למחזור

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/11/2018 | 22:45 | מאת: מורן

היי פעם ראשונה שעשית מעקב זקיקים אחרי 5 ימים של כדורי איקוקלומין יצא לי ערכי e2 של 311 ופרוגרסטרון 1.3 האם זה תקין לזמן זה? התבקשתי לעשות ביום ה 14 למחזור שוב מעקב. בנוסף שאלה באילו ימים צריך לעשות צילום רחם? והאם צילום רחם יכול לפגוע בזקיקים? תודה

זו תגובה קצת נמוכה, לכן צריך להמשיך מעקב. צילום רחם עושים בימים אחרי שהווסת הסתיימה. צילום רחם לא יכול לפגוע בזקיקים.

27/11/2018 | 16:25 | מאת: מורן

בנוסף לבדיקות דם עשיתי אולורסאונד זקיק בגודל 12.5 ועוד זקיק בגודל 13 מה זה אומר תגובה נמוכה של ערך אסטודריול? על מה זה מעיד ?

שעדיין אין הרבה זקיקים בשלים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית