בדיקת הריון ביתית לאחר הזרקת אוביטרל

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/11/2018 | 11:26 | מאת: מאיה

שלום פרופ' זיידמן. ביום 14/11 (לפני 11 ימים) הזרקתי זריקה 1 של אוביטרל ו-1 של דקפפטיל לגרימת הביוץ. ביום 20/11 הוחזרו שני בלסטו מופשרים. היום (5 ימים אחרי ההחזרה) בדיקה ביתית חיובית עם קו ברור, אבל חלש יותר מהראשון. האם זה עדיין שאריות של אוביטרל?

יתכן.

26/11/2018 | 20:11 | מאת: מאיה

פרופ' זיידמן רוצה לעדכן, השיתי היום בדיקת דם, אז 6 ימים אחרי החזרת 2 בלסטו מוקפאים. בטא-75, פרוגסטרון מעל 190, איסטרדול 2250. כמובן שאעשה בדיקה נוספת בעוד יומיים, אבל האם זה נראה מבטיח?

כן. בהצלחה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית