תוצאות בטא האם להפסיק תמיכה ?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/11/2018 | 11:39 | מאת: ליבנת

ב9/11 היה לי ביוץ . ב12/11 הוחזרו שני עוברים יום 3 מהפריית ביציות משימור על בסיס ביוץ טבעי. היום אני 12 ימים אחרי ביוץ, יום 9 לאחר החזרה כשקיבלתי מחזור ב24/10. תוצאות : בטא קטן מ5 פרוגסטרון 38.8 אסטרדיול 375 . אני עם שני אנדומטרין ושני אסטרופם 1 מ"ג. האם להפסיק תמיכה ? אני חושבת שהסיכוי שיהיה כאן הריון נמוך.... מה דעתך ? או אם עליי לבצע בדיקה נוספת מחר ואראה ירידה בערכים להפסיק ?

בד"כ מקובל לעשות בדיקת היריון 12 יום לאחר ההחזרה. כדאי להתיעץ עם מי שנתן לך את ההנחיה לבצע את הבדיקה 9 ימים אחרי ההחזרה.

21/11/2018 | 12:17 | מאת: ליבנת

עשיתי על דעת עצמי כי לא הרגשתי סימנים.

אז כדאי לעשות בדיקה במועד, כי בד"כ ידרשו עוד כמה שבועות עד שיתפתחו תסמיני היריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית