פרוברהההההההההההההההההההה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/11/2018 | 08:52 | מאת: אלינה

שלום, בת 24 נשואה, בעלת שחלות פוליציסטיות מעוניינת בכניסה להריון. לאחר לקיחת פרוברה, ביום החמישי לווסת התחלתי עם טיפול באיקקלומין. כדור פעמיים ביום למשך 5 ימים. חודש וחצי לאחר הטיפול אין הריון ואין ווסת. האם לקחת שוב פרוברה ולהתחיל סבב שני באיקקלומין? או שלקיחה ממשוכת של פרוברה מסוכנת וצריך להמתין תקופה מסויימת?

אין סכנה בנטילת פרוברה, אבל אחרי הנטילה צריכים להמתין לבוא הווסת. אם הטיפול לא יצליח ממילא תקבלי ווסת, כך שלא יהיה צורך בנטילת פרוברה לפני הטיפול הבא.

20/11/2018 | 14:30 | מאת: אלינה

העניין הוא שלאחר הטיפול הראשון של איקקלומין לא היה ווסת. ובכללי אני עם שחלות פוליציסטיות ולפני יותר משנה הפסקתי עם הגלולות ומאז לא קיבלתי מחזור טבעי. רק פעמיים עם פרוברה. קח שהטיפול הראשון והשני של פרוברה לא הצליח.

צריך לברר האם את מבייצת בעקבות נטילת איקקלומין.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית