תזמון הזרעה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/11/2018 | 20:16 | מאת: גלית

שלום פרופסור, בהנחה ואני מבייצת בעצמי ומבוצע מעקב צמוד של בדיקות דם ואולטראסאונד זקיקים בהמהלך החודש , רציתי לדעת מה יותר אפקטיבי או נכון צבחינה טיפולית : 1. הזרעה ללא טריגר , קרי לזהות ביוץ עצמי ואז לבצע הזרעה או שמא 2. הזרעה עם טריגר (למשל אוביטרל) ואז ביצוע הזרעה. וזאת בהנחה שביצוע ההזרעה אינו תלוי בזמן או שעות פעילות של המרפאה. אינטואיטיבית נראה שהגוף "יודע" הכי טוב מתי צריך לבייץ והתערבות מלאכותית כמו אוביטרל יכולה להיות לא מדוייקת ולהביא לתוצאה פחות טובה. האם האיטואציה שלי נכונה ? תודה רבה מראש, גלית

האינטואיציה נכונה -- בתנאי שאת יכולה לעשות כמה הזרעות, בכל שעות היום והלילה. עבור רוב המטופלות מעשי ויעיל יותר לעשות הזרעה אחת שנעזרת באוביטרל להבטיח תזמון מדויק.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית