החזרת עוברחם בני 6 ימים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/11/2018 | 20:51 | מאת: ליטל

שלום רב. אני בת 31 פלוס 2 ילדים מטיפולי ivf לציין כי שניהם היו מאותה הפריה הבדל 1.4. בחודש מרץ האחרון לאחר שאיבה הוחזרו בלצוסיסטים ונצפה שק הריון ללא עובר ועברתי גרידה. באוגוסט עברתי גרידה נוספת לאחר שתחלה היה דופק ובשבוע 8 לא היה דופק והיה המטומה. בספטמבר עברתי שאיבה נוספת נשארבו 15 ביציות הופרו 6 הוחזרו 2 ביום ה4 ללא הצלחה וביום שני הקרוב אמורה להחזיר 2 מוקפאים בני 6 ימים שלפי הרופא אחד באיכות מעןלה והשני טוב. קיבלתי מחזור ב22.10 ומקבלת מהיום ה3 למחזור אסטרופם 3 פעמים ביום וביום שלישי האחרון גם תוספת 2 קרינון ביום החזרה צפוייה להיות ביום שני. האם ההחזרה באמת בזמן הנכון? האם אסטרופם לוקחים הרבה זמן? מה הסיכוי להיקלט עם עובדרים בני 6 ימים הם פחות טובים מ5 ימים ידוע לי. רשמח למענה מפורט.

מאחר והעוברים בני שישה ימים אז את צריכה לקבל במשך שבוע קרינון, בדיוק כפי שניתן לך. אין הבדל משמעותי בסיכוי להרות מעובר באיכות גבוהה מיום 5 או 6.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית