פרגובריס בטיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/11/2018 | 19:42 | מאת: מיכל

הבת שלי בת שנתיים וחצי בלעה טיפת פרגובריס שנותרה על הבקבוקון. אני בטיפולי פוריות. מאוד מאוד דואגת ולחוצה מנזק לטווח ארוך. מה יכול לקרות מזה? תודה

כלום

08/11/2018 | 19:59 | מאת: מיכל

בטח בהליכה יכול להשפיע על השחלות? למה זה לא יכול לגרום לנזק? בברשה תסביר לי אני ממש במצוקה מהעניין

בגלל שהתרופה לא נספגת דרך הפה או העור. בגלל זה נותנים את התרופה בזריקות.

09/11/2018 | 05:58 | מאת: מיכל

אבל הרי אסור להניק עם התרופה. משום שהיא יכולה לעבור עם החלב לתינוק. ואז היא כן עוברת דרך הפה של התינוק ונספגת. זאת אומרת שהיא יכולה להיספג במערכת העיכול? וזה לא מסתדר עם מה שאמרת עכשיו..

ההשפעה על הנקה היא לא ישירה אלא בגלל העלייה בהורמונים בגוף בעקבות גירוי השחלות.

10/11/2018 | 08:48 | מאת: מיכל

תודה רבה

בהצלחה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית