בטא נמוכה אחרי החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/10/2018 | 16:05 | מאת: מישהי

שלום בתאריך 19/10 הוחזר בלסטוציסט בן 5 ימים. 9 ימים אחרי ההחזרה בטא עמדה על 8.8 (14 יום מהשאיבה) יום למחרת בטא עמדה על 10. (הבדל שיכול לנבוע מטעות מדידה בין מעבדות) לי ברור שמדובר במהלך לא תקין של ההריון. הרופאה הנחתה אותי להמשיך תמיכה ולבוא עוד יומיים לבדיקה חוזרת. 1. מדוע להמשיך תמיכה אם ההתפתחות לא תקינה? 2. האם המצב יכול לרמז על הריון חוץ רחמי? איך מוודאים שזה לא המצב?

1. אולי יקרה נס. 2. כן. עוקבים אחרי קמות הבטא.

29/10/2018 | 19:01 | מאת: מישהי

אבל זה לא מסוכן לחכות יומיים אם זה חוץ רחמי? איך ניתן לבדוק שזה חוץ רחמי ברמות כאלו נמוכות?

ברמות כאלה נמוכות אין סיכון אך לא ניתן לבדוק אם זה חוץ רחמי.

06/11/2018 | 16:07 | מאת: מישהי

השתלשלות העניינים: 14/10 - שאיבה 19/10 החזרה של בלסטוציסט אחד 28/10 hcg= 8.8 prog.=8.2 ng/ml 29.10 hcg=10 31.10 hcg=20 4.11 hcg=145 6.11 hcg=429 prog.= 26.4 nmol/L תמיכה של אנדומטרין וגינלי 3*100 דופסטון *2 בהתחלה הספדתי את הסיכוי להריון וכתבת לי שאולי יקרה נס. אח"כ הבטא עלתה, ביומיים האחרונים אפילו הכפילה פי 3 אבל הפרוגרסטרון נמוך ולא השתנה (אותו ערך רק יחידות מדידה שונות). יש לי בימים האחרונים מעין הפרשות חומות שבאות והולכות אני ממש מפחדת שזה חוץ רחמי. אשמח לשמוע את דעתך לאור הנתונים החדשים

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית